Welke vitamines heb ik nodig?

Gezondheid
Leestijd: 5 minuten

Leefstijl en vitamines

Een vraag die wij vaak krijgen is: welke vitamines heb ik nodig? Door de verschillende leefstijlen die we als mensen hebben, verschillen ook onze behoeften wat betreft vitamines en mineralen. Zo heeft een sporter bijvoorbeeld meer behoefte aan magnesium, dan iemand die minder vaak beweegt. Maar ook wanneer je een bepaald dieet hebt en daardoor niet al je voedingsstoffen uit voeding haalt, is je behoefte anders dan iemand die alles eet. In deze blog lees je onze aanbevelingen voor verschillende behoeften!

Direct naar:

Welke vitamine is goed voor stress?

Helaas is stress iets dat velen van ons ervaren. Er bestaan verschillende soorten stress. Zo is er acute stress, maar ook chronische stress. Als het gaat om stress verminderen, zijn er veel mogelijkheden. Supplementen die je stress kunnen verminderen zijn onder andere het Ashwagandha Complex of het Ultimate Relax Complex. Meer over stress, wat stress doet met je lichaam en welke supplementen je helpen stress te verminderen lees je in deze blog.

Welke vitamine is goed voor meer energie?

Meer energie, we kunnen het allemaal wel eens gebruiken. Een gebrek aan energie is iets waar veel mensen last van hebben. Maar wat kun je er aan doen? En welke vitamines zijn goed voor meer energie? Als het gaat om supplementen en energie zijn de Energy Boost en het Premium Magnesium Complex ware toppers. Tips voor meer energie lees je in deze blog.

Welke vitamine nemen als veganist?

Wanneer je een plantaardig dieet volgt kan het lastiger zijn om alle voedingsstoffen binnen te krijgen die je nodig hebt. Zo is het onder andere belangrijk dat je goed let op je omega 3 inname. Maar ook vitamine B12 is een belangrijke vitamine die veganisten vaak moeten bijnemen. Waarom dat is en hoe je dat kunt doen lees je in deze blog.

Welke vitamine heb je elke dag nodig?

Het is belangrijk dat je van iedere vitamine voldoende binnenkrijgt. Zoals eerder benoemd verschilt het per persoon welke hoeveelheid je van iedere vitamine nodig hebt. Toch zijn er een aantal vitaminen en mineralen waar bijna iedereen een tekort van heeft. Dat is onder andere te wijten aan de stress maatschappij waarin we leven en de uitputting van de aarde waardoor wij niet meer alle nutriënten binnenkrijgen via onze voeding. Dit zijn de vitamine D3, vitamine C, omega 3 in de vorm van algenolie en magnesium. Omdat dit vitaminen zijn die veel mensen iedere dag goed kunnen gebruiken, bieden we deze Daily Essentials in een pakket aan. Dit maakt het extra makkelijk en ook nog eens voordelig! 

Hoe weet je welke vitaminen je nodig hebt?

Goldea Health werkt samen met orthomoleculair voedingsdeskundige Angré Strijd. Samen bieden we een compleet gratis en persoonlijk supplementen advies aan. Door middel van een aantal vragen over jouw leefstijl kijkt onze orthomoleculair voedingsdeskundige naar jouw behoeften. Op basis hiervan geeft zij een advies over de voedingssupplementen die een goede aanvulling kunnen zijn op jouw dagelijkse behoefte. Ook ontvang je van ons 10% korting op je eerste bestelling! Zo kun je de supplementen naar keuze eens uitproberen en het verschil van Goldea Health ervaren.

Samenvatting

Welke vitamines je nodig hebt hangt af van jouw leefstijl en behoefte. Zo verschilt de behoefte van een sporter bijvoorbeeld met dat van iemand die minder beweegt. Wel kun je natuurlijk iets zeggen over welke vitamines en mineralen je helpen wanneer je stress ervaart, wanneer je een veganistisch dieet volgt of wanneer je meer energie wilt. Dat en meer lees je in de blogs die we voor deze specifieke onderwerpen geschreven hebben.

Welke vitamines heb ik nodig?

Misschien vind je dit ook leuk

Onze groene impact
Informatie

Onze groene impact

Leestijd: 5 minuten Onze groene impact Duurzaamheid; het is nu belangrijker dan ooit en steeds meer mensen en bedrijven worden zich hiervan bewust, al kost het soms enige moeite. Als…
Sportvoeding
Informatie

Goldea Sports – Sportvoeding

Leestijd: 5 minuten Sportvoeding Sportvoeding kan je helpen je prestaties te verbeteren en je lichaam te helpen herstellen. Zowel vóór als na een workout of training heeft je lichaam specifieke…
Menu