Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over:

Goldea Health

Onze voedingssupplementen

Het plaatsen van een bestelling

Het bezorgproces

Herhaalgemak

Accounts en retourneren

Goldea Health is een Nederlands merk met hoogwaardige voedingssupplementen van Nederlandse bodem voor een eerlijke prijs. De recepturen van onze supplementen zijn tot stand gekomen op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten en in samenwerking met natuurwetenschappers en apothekers. We werken met hoge doseringen in combinatie met stoffen die zorgen voor een optimale opneembaarheid. Alle producten zijn geschikt voor veganisten.

We verkopen Goldea Health voedingssupplementen via onze eigen webshop en bij diverse winkels. Contacteer ons voor een winkel bij jou in de buurt.

Een team van ervaren natuurwetenschappers, apothekers en ondernemende vrouwen. Meer dan 25 jaar ervaring in de branche heeft geresulteerd in het ontstaan van het merk Goldea Health.

Op Nederlandse bodem bij gerenommeerde en gecertificeerde fabrikanten. Wil je meer informatie over ons productieproces? Neem dan even contact op via info@goldea-health.com.

Voedingssupplementen zijn eet- of drinkwaren die bedoeld zijn als aanvulling op de normale voeding. Ze vormen een geconcentreerde bron van één of meer microvoedingsstoffen of van andere stoffen met een voedingskundig of fysiologisch effect. Vitamines zijn de bekendste voedingssupplementen. Maar er zijn er véél meer. Denk aan producten met mineralen, kruiden, visolie of probiotica. Allemaal bedoeld als iets extra’s bovenop de dagelijkse voeding en voor het behoud van een goede gezondheid.

Doordat onze voedingssupplementen:

 • bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten;
 • hoog gedoseerd zijn;
 • zeer goed opneembaar zijn;
 • worden aangeboden voor een eerlijke prijs;
 • ook geschikt zijn voor veganisten.

Uiteraard zijn de ingrediënten van onze voedingssupplementen natuurlijk, maar daarnaast maken we gebruik van een plantaardige capsule of softgel. En dat laatste is vooral een uitdaging, omdat er vaak gebruikt wordt gemaakt van gelatine. Wij maken gebruik van pectine. Pectine wordt gewonnen uit de schil van vruchten en is daarmee, in tegenstelling tot gelatine, niet dierlijk. Dit betekent dat onze producten volledig plantaardig zijn en daarmee zeer geschikt zijn voor veganisten.

Absoluut, we blijven ons assortiment uitbreiden.

Op basis van wetenschappelijke studies en in samenwerking met natuurwetenschappers en apothekers. Kijk bijvoorbeeld naar onze curcumine. Niet alleen maken we gebruik van de beste curcumine, ook voegen we er bioperine (zwarte peperextract) aan toe. Dit zorgt ervoor dat je lichaam de curcumine twintig keer zo goed opneemt.

Dat is beter van niet. De aanbevolen dagdosering is met de grootste zorg vastgesteld en is gebaseerd op aanbevelingen van de gezondheidszorg.

Daar kunnen verschillende redenen voor zijn. Het lukt veel mensen niet om elke dag de juiste hoeveelheid voedingsstoffen binnen te krijgen. Bovendien is onze aardbodem uitgeput en bevat ons voedsel niet meer de hoeveelheid vitamines en mineralen die het vroeger bevatte. In bepaalde omstandigheden, zoals tijdens zwangerschap, sporten, ouder worden of chronische ziekte, heeft je lichaam behoefte aan extra voedingstoffen. Daarnaast kiezen mensen voor een supplement voor zijn specifieke werking, zoals bijvoorbeeld voor een goede nachtrust, ter ondersteuning van sterke botten of voor een natuurlijke rustgever bij stressvolle situaties.

Bewaar je voedingssupplementen op een droge plaats bij kamertemperatuur.

De houdbaarheidsdatum staat vermeld op de verpakking. Gemiddeld zijn de voedingssupplementen drie jaar houdbaar.

Je kunt bij ons betalen met:

 • iDEAL (één keer als je kiest voor een terugkerende bestelling, daarna per automatisch incasso).
 • Paypal (alleen losse bestellingen).
 • Creditcard: Mastercard of Visa.

Dat hangt af van wanneer je je bestelling plaatst. Je eerste betaling wordt altijd direct afgeschreven. Bij een terugkerende levering wordt je tweede betaling altijd twee tot zes dagen vóór je volgende levering afgeschreven.

Zo heb je op tijd je nieuwe voedingssupplementen in huis en hoef je niet eerst opnieuw een bestelling te plaatsen. Goldea Health werkt met maanddoseringen, zodat we precies weten wanneer je supplementen op zijn.

Ja dat kan uiteraard. Je betaalt per bestelling en kunt na elke bestelling stoppen. Als je vragen hebt, kun je altijd mailen naar info@goldea-health.com.

Logistiek en administratief gezien werkt het efficiënt om de klant vooruit te laten betalen. Vind je dit vervelend? Laat dan van je horen en wellicht kunnen we iets regelen.

Normaal gesproken geldt bij Goldea: op werkdagen voor 17.00 uur besteld, de volgende dag bezorgd. Helaas kunnen we je op dit moment niet altijd garanderen vanwege de drukte bij PostNL door het coronavirus. We verwachten dat je bestelling binnen twee tot vijf werkdagen wordt bezorgd (en hopelijk sneller!). Is je pakketje er na vijf werkdagen nog niet? Stuur dan een berichtje naar info@goldea-health.com.

De bestelling wordt verstuurd en bezorgd met PostNL.

De brievenbus verzenddoos is een platte doos die door een standaard brievenbus (26,5cm x 3,2cm) past. Mocht bij het bezorgen toch blijken dat het pakket niet past, dan biedt de postbode hem aan bij je buren en anders bij een PostNL-afhaalpunt in de buurt.

De producten worden verzonden in een brievenbusdoos. Heb je meer dan vier kleine doosjes, twee grote doosjes of een grote doos en twee kleine besteld? Dan wordt je bestelling verzonden per pakketpost met PostNL.

Uiteraard, alhoewel je pakketje gewoon door de brievenbus past en je hier dus niet voor thuis hoeft te blijven. Heb je geen brievenbus? Of wordt je pakketje via de reguliere pakketdienst verzonden? Geef bij het plaatsen van je bestelling dan aan dat je graag wil dat het pakket naar een PostNL afhaalpunt gaat.

De verzendkosten zijn afhankelijk van de hoogte van het bedrag van je bestelling en vanaf 40 euro gratis. Dit geldt ook voor de terugkerende bestellingen.

De verpakking is gemaakt van duurzaam karton. Het bezorgen verloopt via de brievenbus, waardoor er meer kans is op een geslaagde bezorging. Dat levert een tijd- en geldbesparing op waarbij wij allemaal, inclusief het milieu, bij gebaat zijn.

Helaas kan het rekeningnummer niet zomaar aangepast worden in je account, omdat de betaling verloopt via een automatisch incasso. Dit automatische incasso moet altijd eerst geautoriseerd worden door middel van een betaling. Wat je kunt doen is je abonnement opzeggen en opnieuw afsluiten op het nieuwe rekeningnummer.

Allereerst natuurlijk superleuk dat je wilt kiezen voor herhaalgemak. Je kunt bij je bestelling aangeven dat je het gekozen product maandelijks wilt ontvangen; uiteraard kan dit ook voor meerdere producten. Kies dan voor de optie: ‘herhaalgemak’. Ze worden dan tegelijk geleverd.

Nadat je voor de optie herhaalgemak hebt gekozen reken je de bestelling via je winkelmandje af en geef je toestemming voor het gebruikmaken van een automatisch incasso voor toekomstige bestellingen die gekoppeld zijn aan de herhaalgemak optie.

Je ontvangt jouw bestelling steeds rond dezelfde dag van de maand. Dat gaat volledig automatisch en hier hoef je niets voor te doen. Wil je weten op welk moment je een pakketje kunt verwachten? Dat kan eenvoudig via je account, waar je kunt zien wanneer jouw volgende levering gepland staat. Als je binnen drie werkdagen na de geplande leverdatum nog geen track & trace-code hebt ontvangen, neem dan even contact met ons op, dan kijken we met je mee.

Ja, dit kan zeker! Binnen je Goldea Health account kun je gemakkelijk je abonnement beheren. Als je op ‘mijn abonnementen’ klikt, zie je een overzicht van jouw lopende abonnementen. Als je vervolgens klikt op ‘abonnement details bekijken’ zie je de optie verschijnen om je abonnement te pauzeren. Je kunt hier een reden aangeven en ook meteen een nieuwe ingangsdatum kiezen.

We hanteren in principe geen strenge opzegtermijn. Als je wilt stoppen met herhaalgemak, moet dit natuurlijk kunnen. Zorg er wel voor dat je uiterlijk een week voor de volgende verzending gepland staat, stopt. Het kan anders voorkomen dat jouw pakketje al klaargemaakt is voor verzending. Je kunt deze datum altijd terugvinden in jouw account. Heb je al een verzendbevestiging gehad? Dan is je bestelling al onderweg en kunnen we hem helaas niet meer tegenhouden.

Ten eerste vinden we het natuurlijk erg jammer dat je wilt stoppen met herhaalgemak en hopen we je in de toekomst nog eens weer te zien. Klik in jouw account op ‘mijn abonnementen’, hier zie je een overzicht van jouw lopende abonnementen. Wanneer je klikt op ‘abonnement details bekijken’ zie je de optie verschijnen om je abonnement stop te zetten. Je kunt hier een reden aangeven en daarna nemen we afscheid van je. Mocht je na verloop van tijd weer terug willen komen, dan kan dat natuurlijk altijd.

We zijn altijd bereikbaar voor vragen of opmerkingen via het contactformulier en via de mail (info@goldea-health.com). Je kunt ons ook bereiken via Facebook en Instagram. Doorgaans reageren we binnen 24 uur.

Je kunt in jouw account gemakkelijk je adres wijzigen. Wanneer je inlogt zie je direct jouw (oude) adres staan. Die kun je hier aanpassen. Vergeet niet om de wijzigingen op te slaan.

Klik op ‘wachtwoord vergeten?’ als je probeert in te loggen in je account. Volg de stappen en kies een nieuw wachtwoord. Als we je ergens bij kunnen helpen, neem dan alsjeblieft contact met ons op.

Je hebt het recht om je bestelling te herroepen binnen een termijn van veertien dagen. Vervolgens kan je de bestelling aan ons te retourneren, mits de verpakking ongeopend is.

Als je een gedeelte of de volledige bestelling wilt retourneren, dien je ons hiervan op de hoogte te stellen. Dit kan schriftelijk (brief met reden van retourneren bij je pakket) of via de mail. Vervolgens kan je het pakket retourneren aan ons retouradres:

Goldea Health B.V.
Faradaystraat 14
6718 XT Ede

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor rekening van de koper.

We betalen je terug via hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht. Het bedrag wordt binnen veertien dagen teruggestort.

0
  0
  Winkelmandje
  Er zitten geen producten in je winkelmand