Reseller worden?

Wil jij je assortiment uitbreiden en jouw klanten voorzien van onze unieke voedingssupplementen van Nederlandse bodem? Word een verkooppunt van Goldea Health!

We gaan terug naar de natuur. Klanten worden steeds bewuster en weten inmiddels dat veel bewerkte producten vol zitten met onnodige en kunstmatige toevoegingen. Steeds meer mensen kiezen voor natuurlijk geproduceerde producten boven synthetische merken. Lokaal en duurzaam geproduceerde producten worden gewaardeerd. Goldea Health heeft ingespeeld op deze zichtbaar groeiende trend. Daarbij onderscheidt Goldea Health zich met haar verpakking ten opzichte van de rest. Een luxueuze uitstraling met als boodschap de natuur centraal.

Waarom reseller worden van Goldea Health?  

  • Kwaliteitsproduct van Nederlandse bodem
  • De beste formules; Puur & Zuiver
  • Goede verkoopmarge
  • Ondersteuning in de vorm van klantendagen en promotieartikelen

Voor wie?

Voor alle kwaliteitsspeciaalzaken gericht op gezondheid, waarbij onze natuurlijke supplementen een mooie toevoeging kunnen zijn. We hebben het over reformhuizen, vitamine speciaalzaken, gezondheidscentra, therapeuten, en natuur schoonheidssalons. Sta je niet in dit rijtje en ben je wel geïnteresseerd? Neem gerust contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Waar staat Goldea Health voor?

100% natuurlijke voedingssupplementen van Nederlandse bodem. Alleen de meest pure en zuivere ingrediënten zijn goed genoeg voor onze producten. Wij voegen geen onnodige of kunstmatige stoffen toe. Bovendien worden de samenstellingen door natuurwetenschappers bepaald op basis van de laatste wetenschappelijke onderzoeken. Top kwaliteit, volledig vegan en zo duurzaam mogelijk.

Met onze dagelijkse vitamines en mineralen, maar ook met onze kruidencomplexen hebben wij een assortiment neergezet waar we best een beetje trots op zijn! We zijn constant in ontwikkeling, blijven uitbreiden en waar nodig verbeteren. Wij vinden het belangrijk om in verbinding te staan met onze resellers en staan altijd open voor feedback.

Missie

“Het creëren van een gezondere wereld met behulp van plantaardige en betrouwbare voedingssupplementen van Nederlandse bodem, voor een duurzame toekomst.”

Wil je meer informatie en nader kennismaken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en we komen graag bij je langs.

Goldea Health. Jouw partner in voedingssupplementen.

Reseller worden
Menu