Wie zijn wij?

Goldea Health is expert op het gebied van natuurlijke voedingssupplementen. Opgericht omdat wij geloven dat ieder mens een interne drive heeft voor een gezonder, gelukkiger en langer leven.

Dat kon beter; puur, zuiver en vegan

De oprichters van Goldea Health zijn beide op hun eigen wijze dagelijks gepassioneerd bezig met voedingssupplementen. Het was op een zomeravond toen een mooi gesprek leidde tot het ontstaan van Goldea Health.

Onze missie

Create a happy healthy tomorrow for people and nature.

Voor wie zijn onze voedingssupplementen geschikt?

Een gezond voedingspatroon en voldoende beweging dragen bij aan een goede gezondheid. Toch kunnen er momenten zijn waarop je lichaam nog een beetje extra nodig heeft om optimaal te functioneren. Bijvoorbeeld als je ouder wordt, veel stress hebt, of omdat je lichaam te weinig voedingstoffen uit voeding haalt. Onze wens is om jou de beste vitamines en voedingssupplementen te bieden. Of je nu wilt starten met het verbeteren van je gezondheid of al voedingssupplementen gebruikt.

Wat kenmerkt de voedingssupplementen van Goldea Health?

Goldea Health biedt je:

  • hoogwaardige, pure en natuurlijke voedingssupplementen;
  • voedingssupplementen in een plantaardige capsule, waardoor ze geschikt zijn voor veganisten;
  • recepturen afgestemd op de behoefte van je lichaam;
  • voedingssupplementen die we samen met natuurwetenschappers ontwikkelden op basis van wetenschappelijke studies;
  • op Nederlandse bodem gefabriceerde voedingssupplementen die voldoen aan nog hogere standaarden dan waar volgens de richtlijnen aan voldaan moeten worden.

Pure en zuivere voedingssupplementen van top kwaliteit!

Het beste uit de natuur als aanvulling op onze dagelijkse voeding. Een uitzonderlijke kwaliteit met alleen zuivere en pure ingrediënten zonder onnodige en/of kunstmatige toevoegingen. Een top product in een prachtige verpakking en een fijne webshop. Wil jij meer weten over ons verhaal of onze producten? Neem dan gerust contact met ons op! We staan je graag te woord.

Contact

Goldea Health en de kolibrie

De naam Goldea is afgeleid van het gouden idee en is geïnspireerd door de leefwijze van de kolibrie. De kolibrie symboliseert voor ons vreugde en lichtheid van het leven en is bovendien altijd actief en op zoek naar de beste voeding. Ze is zeer zorgvuldig, maakt de beste keuzes en zoekt de schoonheid in elke dag. Ze laat ons zien wat de natuur te bieden heeft!

Goldea Health is duurzaam en vegan

Het is algemeen bekend dat onze aarde aan uitputting en vervuiling onderhevig is. Juist die uitputting maakt dat onze voeding minder voedingsstoffen bevat. Hierdoor wordt biologisch eten wordt steeds belangrijker en met behulp van voedingssupplementen kun je je lichaam extra ondersteunen. Onze producten zijn 100% natuurlijk en vegan. Zo zijn onze capsules ook volledig plantaardig. Bovendien verpakken en verzenden wij op een duurzame manier.

Clean label

What you see is what you get. Onze producten zijn voorzien van duidelijke etiketten, waarop staat wat er in het supplement zit. Daarnaast monitoren we nauwlettend het productieproces, waardoor we de integriteit en puurheid van elk product kunnen garanderen. Klanten kunnen erop vertrouwen dat ze met Goldea Health top kwaliteit in huis hebben!

Wetenschap en ervaring

In samenwerking met natuurwetenschappers vertaalt Goldea Health de laatste wetenschappelijke onderzoeken naar nieuwe recepturen die we uitgebreid testen, voordat we de supplementen op de markt brengen. Door onze jarenlange ervaring en wereldwijde netwerk zijn we in staat uitsluitend de beste ingrediënten te verwerkten tot een bewezen formule.