info@goldea-health.com

#03 PREMIUM VITAMIN D3

Vegan D3 – 1000 IU – 25 mcg

9,95
8,95 / maand
Tip! Neem een abonnement en bespaar 10%!

100% natuurlijke voedingssupplementen

Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Verzending gratis vanaf 30 euro

Natuurlijke vitamine D – PREMIUM VITAMIN D3

Met de natuurlijke vitamine D3 van Goldea Health geef je je gezondheid een extra steuntje in de rug. De voedingssupplementen bevatten actieve vitamine D3 die je lichaam moeiteloos opneemt.

Waar is vitamine D goed voor?

Dat vitamine D belangrijk is voor het behoud van sterke botten, weten veel mensen wel. Maar wist je dat vitamine D ook een rol speelt bij het behouden van sterke en soepele  spieren en mede zorgt voor je weerstand? Genoeg reden om te zorgen dat je er genoeg van aanmaakt of binnenkrijgt!

Hoe krijg je genoeg vitamine D binnen?

Door zonlicht maakt je huid vitamine D aan. Daarnaast zit er vitamine D in voeding van dierlijke oorsprong. Vis, vlees en eieren bevatten onder andere vitamine D. Het menselijk lichaam haalt de meeste vitamine D uit zonlicht; echter is het in de herfst en winter niet mogelijk voldoende vitamine D uit zonlicht te halen.

Wanneer kun je niet genoeg vitamine D aanmaken?

Ouderen (60+) en mensen met een donkere huid hebben meer zonminuten per dag nodig, maar ook mensen die plantaardig eten. Ook kun je in de herfst en in de winter mogelijk niet genoeg vitamine D aanmaken, doordat de zon minder schijnt en je vaak minder buiten bent.

Wat is natuurlijke vitamine D?

Er zijn twee soorten vitamine D: vitamine D2 en vitamine D3. Beide soorten komen voor in de natuur en kun je dus natuurlijk noemen. Toch staat vitamine D3 bekend als de ‘natuurlijke vorm’ van vitamine D3, omdat hij lichaamseigen is. Onder invloed van de zon maken mensen en dieren vitamine D3 in de huid. Vitamine D3 van Goldea Health is van 100% plantaardige afkomst, maar vitamine D3 kan ook gevormd worden uit wolvet, vet uit schaapswol (lanoline) van dierlijke afkomst. Vitamine D2 wordt door paddenstoelen en schimmels gemaakt.

Kies voor kwaliteit van Goldea Health

De vegan vitamine D3 supplementen van Goldea Health worden zuiver uit mos gewonnen en zitten in een plantaardige softgel. Dat maakt de Premium Vitamin D3 van Goldea veganistisch. De producent in Nederland waar de vitamine D3 gemaakt wordt voldoet aan de hoogste eisen en richtlijnen, je kunt er dus op vertrouwen dat je kiest voor kwaliteit.

Opneembaarheid

Aan de vegan vitamine D3 van Goldea is Oleic Zonnebloem olie toegevoegd voor een betere opneembaarheid. Wil je zeker weten dat de Vitamine D goed opgenomen wordt? Slik dan ook magnesium erbij. Check onze Premium Magnesium Complex dat bestaat uit vier soorten biologische magnesium.

Waar is vitamine D onder andere goed voor?

 • Vitamine D is belangrijk voor het calciumgehalte in het bloed
 • Vitamine D, voor het behoud van sterke botten
 • Vitamine D is van belang voor de calcium en fosforopname
 • Vitamine D speelt een rol bij de bot aanmaak
 • Vitamine D, goed voor de kalkhuishouding
 • Vitamine D draagt bij aan de aanmaak van cellen en weefsels
 • Vitamine D heeft een positieve invloed op het immuunsysteem
 • Vitamine D is belangrijk voor sterke tanden
 • Vitamine D is goed voor de spieren

Goldea Health mag wettelijk gezien niet alle (complete) informatie verstrekken wat betreft de werkingen van dit supplement. Voor meer informatie raden wij aan een orthomoleculaire kennisbron te raadplegen.

Samenstelling

Samenstelling (1 vegan softgel):

Vitamine D3 (uit mos)
1000 IE(IU)| 25 mcg (μg) | 500% ADH

ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Ingrediënten:

 • Oleic Zonnebloem olie, Vegan D3 (van mos).

Vegan softgelcapsule: gemodificeerd maiszetmeel, glycerol, carrageen en (watervrij) natriumcarbonaat.

Aanbevolen dosering

Gebruik en dosering:
1x per dag 1 softgel met water innemen. Problemen met slikken? De softgels kunnen worden lek geprikt om zo de inhoud, eventueel in bijvoorbeeld water of yoghurt, in te nemen. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk, waarbij voedingssupplementen niet als vervanging dienen.

Allergie-informatie

Dit product is vrij van

 • Vrij van dierlijke producten
 • Vrij van allergenen
 • Non-GMO

Aanvullende info

Bewaaradvies:

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen houden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk, waarbij voedingssupplementen niet als
vervanging dienen.

 • In geval van zwangerschap, lactatie, ziekte of medicijngebruik een arts raadplegen voor gebruik
 • Vrij van kunstmatige vulstoffen, lactose, conserveringsmiddelen, kleurstoffen, geurstoffen, smaakstoffen & gluten
 • Plantaardige capsule

Goldea Health BV
Poortland 66 | 1046BD | Amsterdam | NL
www.goldea-health.com
Made in the Netherlands

“Ik eet geen dierlijke producten en vind een ondersteuning van Vitamine D en B12 erg belangrijk. Goldea Health heeft een mooie lijn vegan supplementen en een gebruiksvriendelijke website. “

Issam

“Wat ben ik blij dat Goldea Health op de markt is gekomen. Goede vegan producten zonder onnodige e-nummers, maar pure en natuurlijke ingrediënten. Ik blijf zeker bij jullie bestellen!“

Emmy

Plantaardig dieet? Let op je vitamine D!

In plantaardige voeding zit weinig vitamine D. Hierdoor lopen veganisten, met name in maanden oktober t/m maart, het risico om te weinig vitamine D binnen te krijgen. De natuurlijke vitamine D supplementen van Goldea Health zijn gemaakt van mos en zijn 100% plantaardig.

HERHAALGEMAK

De voordelen van herhaalgemak

 • 10% korting op iedere herhaalgemak bestelling
 • Elke maand op tijd je supplementen in huis
 • Gemakkelijk en maandelijks opzegbaar

Als je kiest voor herhaalgemak levert dat een kosten- en tijdsbesparing op, maar bovenal ben je goed bezig met een healthy lifestyle. Meer informatie? Check de pagina klantenservice voor de veelgestelde vragen over herhaalgemak.

Het scheelt tijd en geld, kies voor herhaalgemak