Darmen en darmflora

Natuurlijke supplementen

Soms kunnen je darmen wat extra ondersteuning nodig hebben bij de opname van voedingsstoffen. Je kan dan zeggen dat je darmflora uit balans is. Met gezonde voeding, voldoende water en beweging ben je al een heel eind. Om je darmflora nog meer te ondersteunen kun je ervoor kiezen om een supplement voor darmen en darmflora te gebruiken. Onze supplementen zijn volledig natuurlijk en ondersteunen bij een goede werking van je darmen.

Onze supplementen voor darmen en darmflora

#02 PREMIUM VEGAN OMEGA 3
#02 PREMIUM VEGAN OMEGA 3
#02 PREMIUM VEGAN OMEGA 3
Rijke algenolie (EPA en DHA 1:3)
€ 17,50Brievenbuszending

  Hoe jouw darmflora optimaliseren?

  Probiotica

  Probiotica zijn voedingsmiddelen met micro-organismen die onder andere de bifidobacteriën en lactobacillen in je dikke darm ondersteunen.

  Prebiotica

  Prebiotica zijn niet-verteerbare voedingsmiddelen die de bacteriën in je darmen ondersteunen. Koolhydraten zijn een voorbeeld van prebiotica.

  De werking van de darmen

  Onze darmen hebben een zeer belangrijke rol bij het goed functioneren van het lichaam. We nemen namelijk voedingsstoffen op uit zowel de dikke als de dunne darm. Wat overblijft werkt ons lichaam weer naar buiten. Dat noemen we de stoelgang. In onze darmen bevinden zich honderd miljoen bacteriën die ervoor zorgen dat we de juiste voedingsstoffen opnemen. Met onze supplementen voor darmen en darmflora kun je je lichaam net even die extra boost geven en alle bacteriën op een goede manier ondersteunen.

  Darmflora en voeding

  Voor een gezonde darmflora is de juiste voeding en voldoende beweging natuurlijk het uitgangspunt. Als je wel supplementen neemt voor een gezonde darmflora, maar je beweegt niet voldoende en je eet niet gevarieerd, dan is het een beetje als dweilen met de kraan open. Onze supplementen ondersteunen je natuurlijke darmflora bij een gezonde en gebalanceerde levensstijl.

  Vragen? We staan voor je klaar

  Darmen… darmflora, het klinkt misschien allemaal erg moeilijk. Kom je er niet uit en wil je advies van een specialist? Of ben je er niet helemaal zeker van welke supplementen geschikt zijn voor jou? Neem contact met ons op en we schieten je direct te hulp.

  Bifidobacteriën

  Deze bacteriegroep neemt onder andere glucose, melkzuur en azijnzuur op uit je voeding en zet dit om in energie. Bifidobacteriën zijn dus een belangrijke bacteriegroep die leeft in je darmstelsel. Ze hebben hun eigen stofwisselingsproces. Voor de ondersteuning van deze bacteriën kun je probiotica gebruiken.

  Lactobacillen

  Lactobacillen werken nauw samen met de bifidobacteriën. Deze bacteriegroep neemt suiker op uit je voeding en zet dit om in melkzuur. Je vindt de lactobacillen, net als de bifidobacteriën, in je dikke darm. Verder zorgen lactobacillen voor de fermentatie van voeding. Hierdoor kunnen ze alle stoffen op de juiste manier opnemen. Ook lactobacillen kun je ondersteunen met probiotica.

  Supplementen voor darmen en darmflora kopen

  Je koopt onze supplementen in onze webshop. Lekker makkelijk!

  1. Browse onze producten en voeg de items van je keuze toe aan je winkelmandje door op de groene button te kikken.
  2. Kies “verder winkelen” als je nog niet klaar bent. Ben je dat wel, dan kun je via de knop “bestellen” door naar het bestelproces.
  3. Controleer je bestelling en vul je gegevens in. Heb je een kortingscode? Vul hem in en scoor een leuke discount.
  4. Kies de gewenste betaalmethode en ga akkoord met de algemene voorwaarden.
  5. Yess! Via de “bestelling plaatsen”-knop komt je bestelling bij ons binnen. We gaan direct voor je aan de slag.

  Veelgestelde vragen over supplementen voor darmen en darmflora

  Wat is het verschil tussen darmen en darmflora?

  Voor wie er niet helemaal in thuis is, kan het een lastig onderwerp zijn. Met darmen bedoelen we eigenlijk gewoon je dikke en dunne darm. De darmflora is een verzamelnaam voor alle bacteriën die in je darmen leven. Onze supplementen hebben een positieve werking op je darmflora, waardoor je darmen hun werk goed kunnen blijven doen.

  Hoe helpen supplementen bij een betere darmflora?

  Soms heeft je lichaam een helpende hand nodig om de darmflora te ondersteunen. Naast voldoende beweging en een gevarieerd eetpatroon heeft voldoende water drinken een positief effect op je darmflora. Onze supplementen geven daarbij een extra duwtje in de rug.

  Wat is de optimale werking van de darmen?

  Bij een goede darmflora neemt je lichaam via je darmen alle voedingsstoffen op die het nodig heeft. Soms kunnen deze goede bacteriën uit balans raken of wat extra hulp nodig hebben. Daarvoor kun je onze supplementen voor darmen en darmflora gebruiken.

  Lees ook?