Goldea Health

Voedingssupplementen.
Puur natuurlijk, zuiver en vegan

Bij Goldea Health vind je een uniek aanbod natuurlijke voedingssupplementen die bij jouw gezonde en bewuste levensstijl passen.

Ons aanbod supplementen

Dit vinden onze klanten

Mooie en overzichtelijke site met veel informatie. Ik heb een bestelling gedaan en had deze de volgende dag al in huis. Prachtige verpakking! Ik ben benieuwd naar de effecten.

Elisa

Bewust gekozen voor puur en natuurlijk. Fijne supplementen die ik iedereen kan aanbevelen. De pillen slikken makkelijk weg en het pakketje had ik zo in huis. Ik voel me goed!

Joost

Erg blij met de supplementen van Goldea Health! De kwaliteit is top, het is puur (zonder troep) en iedere maand heb ik het weer op tijd in huis door hun handige abonnementen.

Anne-Sofie

Waarom Goldea
Health?

Kwaliteit

Het beste uit de natuur zonder onnodige en/of kunstmatige toevoegingen.

Wetenschap

Unieke formules gebaseerd op wetenschappelijke inzichten.

Duurzaam

Wij willen de wereld waarin we leven zo goed mogelijk achterlaten voor de volgende generaties.

Vegan

Dierenleed is voor ons een no go. Wij gebruiken geen producten van dierlijke afkomst en altijd dierproefvrij.

Dagelijkse essentieel vitamine bundel

Daily Essential Pack

Vier basis supplementen geschikt voor iedereen. De Daily essential pack bestaat uit Vitamine C, Vitamine D3, Omega 3 en Magnesium.

Ons verhaal

Goldea Health is expert op het gebied van natuurlijke voedingssupplementen. Opgericht omdat wij geloven dat ieder mens een interne drive heeft voor een gezonder, gelukkiger en langer leven.

Onze missie

Create a happy healthy tomorrow for people and nature.

100% plantaardig

Suikervrij

Glutenvrij

Zonder toevoegingen

Melkvrij

100% vegan

Boost your health

In de ideale wereld zijn we allemaal fit en gezond. Een gezond voedingspatroon en de juiste supplementen zijn daarbij onmisbaar. Bij Goldea Health hebben we het onze missie gemaakt om de meest pure en zuivere supplementen te bieden, die echt een verschil kunnen maken in jouw gezondheid.

Blog

Ashwagandha supplementen
Informatie

De werking van het ashwagandha supplement

Leestijd: 5 minuten Ashwagandha supplement van Goldea: natuurlijke rustgever bij stresssituaties Vrijwel iedereen zal het gevoel van stress wel eens hebben meegemaakt. Je hebt het veel te druk op het…
Menu