Black Friday wordt Charity Friday!

Lifestyle

Black Friday wordt Charity Friday!

Black Friday gekte…

Elk jaar tegen het einde van november maken consumenten zich klaar voor ‘Black Friday’, het grootste shopping event van het jaar. Deze dag duurt vaak het hele weekend of zelfs een week. Er wordt ook wel gesproken van ‘Black Friday gekte’. Goldea Health doet niet mee aan deze gekte. De vele (online) bestellingen zorgen voor een druk op de logistiek en daarmee het milieu. Vandaar dat Goldea Health kiest voor Charity Friday!

Goed voor jou. Goed voor de aarde.

Oprichtster Lucinda vertelt: ‘Met Goldea Health proberen we de mensen echt een gouden en gezonde toekomst te bieden, door te inspireren en motiveren op het gebied van een gezonde leefstijl. Onze natuurlijke voedingssupplementen spelen daarbij een belangrijke rol. Bij ons staat de win-win situatie altijd centraal. Goed voor jou. Goed voor de aarde.’

Black Friday

Inmiddels is Black Friday een complete mania geworden die o.a. zorgt voor een druk op onze logistiek. Vergeet niet alle retouren die er volgen omdat consumenten zo getriggerd worden door de kortingen en daarmee aankopen doen in alle snelheid waar ze niet volledig achterstaan… Het levert stress bij de consument op en een slechte invloed op het milieu.

Tegenwoordig is er een #optout en #optoutside beweging. Zo kiezen bedrijven ervoor om hun (online) deuren te sluiten. Dat is ook een wijze waarop je met Black Friday kunt omgaan.

Charity Friday

Goldea Health doet het anders. Bij ons geen ‘valse’ kortingen, maar een donatie aan het goede doel. Onze verkoopprijzen blijven hetzelfde. Dit is een door ons bedachte actie, die wij in 2020 voor het eerst geïntroduceerd hebben: ‘Charity Friday’.

Onze volgers hebben een goed doel gekozen. Het goede doel voor dit jaar is geworden Voedselbank Amsterdam! ‘Oog voor voedsel, hart voor mensen’. Dat is de missie van de Voedselbank. En daar kan Goldea Health 100% achter kan staan. Wist je dat niemand honger hoeft te hebben als we voedseloverschotten aan hen doneren? Dat is gunstig voor mens én milieu.

Win een vitamine pakket

Van iedere bestelling doneert Goldea Health 25% aan het gekozen goede doel en onder alle bestellingen wordt er een gratis vitamine pakket verloot. ‘Op deze manier hopen wij ons steentje bij te dragen en een stukje bewustzijn te creëren.’ Voor alle bestellingen vanaf nu t/m 29 november geldt dat wij 25% doneren aan Voedselbank Amsterdam.

Draag jij Voedselbank Amsterdam ook een warm hart toe?

Misschien vind je dit ook leuk

Menu