Angré Strijd

“Goldea is puur, zonder hulpstoffen, zonder toevoegingen. Eigenlijk een puur supplement. Vaak zitten we in onze tekorten en moet je het gewoon aanvullen op een natuurlijke manier. En daar helpt Goldea ontzettend goed bij.”

supplementen advies

“Goldea is puur, zonder hulpstoffen en zonder toevoegingen. Eigenlijk een puur supplement. Vaak zitten we in onze tekorten en moet je het gewoon aanvullen op een natuurlijke manier. En daar helpt Goldea ontzettend goed bij.”

Angré Strijd

Mede door haar ziekte is Angré Strijd anders gaan leven en ziet ze het niet als iets vanzelfsprekend. Gezonde voeding, gevarieerd eten en voldoende beweging staan hierin centraal.

Orthomoleculair voedingsdeskundige

Als orthomoleculair voedingsdeskundige weet je welke voeding en voedingsstoffen een lichaam nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Hierbij wordt niet strikt gekeken naar bepaalde diëten, maar gaat het om gerichte voedingsadviezen. En als orthomoleculair voedingsadviseur weet Angré Strijd maar al te goed dat het soms lastig is om alle benodigde voedingsstoffen uit je dagelijkse voeding te halen. Daarbij komt kijken dat er tegenwoordig niet genoeg vitamines en stoffen zit in onze voeding. Daarom kiest ze ervoor deze tekorten aan te vullen met voedingssupplementen.

Expert

Al vanaf het begin van Goldea Health is Angré onze vast orthomoleculaire voedingsdeskundige. Zo deelt Angré graag haar kennis over voeding. Met haar jarenlange ervaring en echte passie voor voeding en een gezonde levensstijl, zijn wij heel blij dat ze één van onze experts is!

Ook ambassadeur worden?

Menu