Ambassadeurs

supplementen advies

Angré Strijd

“Goldea is puur, zonder hulpstoffen, zonder toevoegingen. Eigenlijk een puur supplement. Vaak zitten we in onze tekorten en moet je het gewoon aanvullen op een natuurlijke manier. En daar helpt Goldea ontzettend goed bij.”

Ayla Guiaux en Goldea Health

Ayla Guiaux

“Ik vind natuurlijke vitamines heel erg belangrijk en daarom ben ik graag Ambassadeur van Goldea Health, ik gebruik de vitamines zelf dagelijks en ben er helemaal weg van.”

Dennis_Ambassadeur_Goldea

Dennis van der Geest

“Ik sta achter de producten van Goldea Health. Kwalitatief van topniveau, past door de brievenbus en het komt uit Nederland. Het ziet er ook nog eens leuk uit en er zit geen troep in.”

Dokter Valentine

Dokter Valentine

“Als plantaardige arts voor integrale geneeskunde en leefstijl vind ik het belangrijk dat supplementen zuiver en plantaardig zijn. Zonder onnodige en schadelijke toevoegingen. Van hoge kwaliteit, gedegen onderbouwd door de wetenschap. Deze kwaliteiten vind ik terug in Goldea Health. Een Nederlands bedrijf dat kwaliteit, duurzaamheid en transparantie net zo hoog in het vaandel heeft als ik!”

Floor Hansen

Floor Hansen

“In mijn plant-based lifestyle zocht ik naar het beste uit de natuur en vond ik een perfecte match met Goldea Health. Supplementen met alleen pure ingrediënten, zonder vulstoffen en middelen die je niet wilt binnenkrijgen. Terug naar de basis en een prachtig startpunt voor nieuwe avonturen en een gebalanceerd en gezond leven!”

Koen Vaessen

“Als health coach en iemand met een grote passie voor gezondheid en welzijn, ben ik altijd op zoek naar manieren om mijn gezondheid en die van mijn klanten naar een volgend niveau te tillen.
De producten van Goldea Health sluiten daar meer dan goed bij aan. Niet alleen spreekt het mij erg aan dat ze volledig vegan en van natuurlijk oorsprong zijn. Ook zijn ze van hoogwaardige kwaliteit wat ik zeer belangrijk vind.
De sleep support en magnesium complex hebben een positieve bijdragen geleverd aan mijn slaap en herstel na mijn trainingen. Ik slaap dieper, ben meer uitgerust en herstel sneller na een intensieve training.
Absoluut aan te raden dus!”

Marvy Rieder

“Toen ik de, op mijn behoeften afgestemde, voedingssupplementen van Goldea Health ben gaan gebruiken, merkte ik positieve veranderingen in mijn lijf. De producten en de filosofie erachter spreken me zo aan dat ik trotse ambassadeur ben.”

Melinda

Melinda – Boost Your Health

“Gezondheid komt van binnenuit en daarom kies ik bewust voor de supplementen van Goldea. Deze zijn volledig plantaardig en van hoge kwaliteit. Als drukke moeder met twee zorgkinderen en een eigen bedrijf is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en bewust te kiezen voor de juiste aanvulling op een gezonde levensstijl. Met Boost your Health wil ik hierin bijdragen en laten zien hoe makkelijk het is om te kiezen voor gezonde opties om je leven aangenamer te maken en jezelf meer energiek en fit te voelen. Goldea Health sluit hier mooi op aan.”

Steven Brunswijk en Goldea Health

Steven Brunswijk

“Een gezonde levensstijl is iets waar ik veel waarde aan hecht. Ik ben dagelijks bezig met mijn voeding en de vitamines van Goldea Health passen uitstekend in mijn eetschema. Ze zijn ook nog eens volledig natuurlijk en daarom kies ik voor de vitamines van Goldea!”

Viënne

Viënne – Academy for health

“Als arts in opleiding en plantaardig voedingsdeskundige was ik lang op zoek naar een goed samengesteld en zo natuurlijk mogelijk supplement. Ik ben blij dat ik Goldea Health heb gevonden. Ik heb nog nooit met zo veel plezier en zo een gerust hart mijn supplementen ingenomen. Bovendien vind ik het belangrijk dat ik mijn cliënten alleen maar het beste van het beste adviseer.”

Menu