Goldea Health

Voedingssupplementen.
Puur natuurlijk, zuiver en vegan

Bij Goldea Health vind je een uniek aanbod natuurlijke voedingssupplementen die bij jouw gezonde en bewuste levensstijl passen.

Ons aanbod supplementen

Dit vinden onze klanten

Een klein feestje wat door de brievenbus komt, de producten van Goldea! Ik ben van nature geen ‘pillenslikker’ maar de capsules van Goldea zijn naast dat ze er mooi uit zien, ook nog eens heel makkelijk weg te krijgen. Ik miste wat energie en ik merk dat sinds ik de supplementen van Goldea slik dit een stuk beter is geworden.

Melissa

Erg blij met de voedingssupplementen van Goldea Health! De kwaliteit is top, het is puur (zonder troep) en iedere maand heb ik het weer op tijd in huis door hun handige abonnementen. Aanrader!

Anne-Sofie

Mooie en overzichtelijke site. Ik heb een bestelling gedaan en had deze de volgende dag al in huis. Prachtige verpakking! Ik ben benieuwd naar de effecten.

Elisa

Waarom Goldea
Health?

Kwaliteit

Het beste uit de natuur zonder onnodige en/of kunstmatige toevoegingen.

Wetenschap

Unieke formules gebaseerd op wetenschappelijke inzichten.

Duurzaam

Wij willen de wereld waarin we leven zo goed mogelijk achterlaten voor de volgende generaties.

Vegan

Dierenleed is voor ons een no go. Wij gebruiken geen producten van dierlijke afkomst en altijd dierproefvrij.

Winter Pack

Vier supplementen die in de winter jouw gezondheid ondersteunen. Vitamine C, Vitamine D3, Vitamine B12 en Omega 3 zijn de supplementen die zijn samengesteld in ons Winter Pack.

Ons verhaal

Goldea Health is expert op het gebied van natuurlijke voedingssupplementen. Opgericht omdat wij geloven dat ieder mens een interne drive heeft voor een gezonder, gelukkiger en langer leven.

Onze missie

Create a happy healthy tomorrow for people and nature.

100% plantaardig

Suikervrij

Glutenvrij

Zonder toevoegingen

Melkvrij

100% vegan

Boost your health

In de ideale wereld zijn we allemaal fit en gezond. Een gezond voedingspatroon en de juiste supplementen zijn daarbij onmisbaar. Bij Goldea Health hebben we het onze missie gemaakt om de meest pure en zuivere supplementen te bieden, die echt een verschil kunnen maken in jouw gezondheid.

Menu